Pagrindinis meniu
Grįžti

Projekto SEMPRE ACCELERATORS idėjos tampa realybe

 

Tarptautinis projektas SEMPRE Accelerators įgauna pagreitį ir keliauja link paskutinių įgyvendinimo metų. Tai laikas, kai visi projekto partneriai intensyviai rengia tikslinės grupės susitikimus, apibendrina projekto rezultatus.

Strateginio projekto komandos susitikimo, Jurbarke metu, aptarti 2020 m. sausio mėnesio, tarptautinio projekto partnerių susitikimo Vilniuje rezultatai, nuveikti darbai ir tolimesnis veiksmų planas. Diskutuota apie partnerių vizitus Lietuvoje ir Lietuvos projekto komandos galimą vizitą Švedijoje arba Vokietijoje.

Didelis dėmesys susitikimo metu skirtas asociacijos kūrimui. Pristatyti atlikti darbai asociacijos steigimo procese.

Visa projekto komanda ir tikslinės grupės asmenys – vienišos mamos – iš ties deda didelius lūkesčius į idėją ne tik sukurti elektroninę parduotuvę, bet ir teisiškai įregistruoti įmonę – asociaciją. Tai realus ir pamatuojamas rezultatas, kuris motyvuoja vienišas mamas kurti, įgyvendinti savo ir kitų idėjas, prisiimti atsakomybę, kelią savivertę bei ugdo.

Žinoma vis dar būtina labai gerai apsvarstyti ir išdiskutuoti planuojamų prekiauti „prekių-paslaugų“ krepšelius. Kurie būtų tiek inovatyvūs, patrauklūs ir paklausūs produktai – kuriantys pridėtinę vertę ir prisidėtų prie asociacijos veiklos plėtros ir žinomumo skatinimo.

Tikimės, jog naujos idėjos taps ne tik naujomis patirtimis, bet ir realia veikla.

 

Projekto administratorė

Evelina Tamošaitytė

 

Veiklos finansuojamos iš VšĮ „Liuteronų diakonija“ įgyvendinamo projekto „SEMPRE Accelerators for Service Co-Creation“

 

2020 02 28